Senaste dagarna

Ber om ursäkt för dålig uppdatering!
 I måndags var jag som sagt ledig. På kvällen gick jag och min älskade och åt på resturangen. Så går det när kylen är tom ;) Vi hade en jättemysig kväll. Åt på en resturang som heter Dolce vita, italienskpasta. Underbart gott, älskar italiensk mat. Sen gick vi en liten promenad och köpte massa godis vid hötorget. På vägen hem såg vi en polis-piketbuss i full fart. Jag bestämde mig för att göra dagens goda gärning genom att göra poliserna glada. Gjorde tummen  upp för ett bra arbete när dom slirade mot oss i en kurva. Dock verkade dom inte bli lika överlyckliga som jag hade hoppats på.

Igår hände inte särskilt mycket förutom att jag tillbringade 8 timmar på jobbet. Fick stängningen igår, mindre kul. Hade dessutom öppningen imorse så blev en tidig kväll. Men vi hann iallafall klämma in lite "how I met your mother" och torsk med vitlökspanering, mmm!

Idag kom jag hem aptrött. Somnade på soffan. Vaknade arg eftersom jag sovit bort massa dyrbar tid. Gick en timme med Rasmus för att bli glad. Blev glad och Jonathan kom hem. Sen åkte vi till coop extra i huddinge och stooorhandlade. Det blev även kebab och tacotallrik. Väldigt gott. När vi kom hem rensade jag ur kylen och sorterade all mat fint på hyllorna. Nu diskuterar vi vilt hurvida öppnade mjölkpaket ska stå i kylskåpsdörren eller inte. Jag tycker inte ett öppnat mjölkpaket ska stå i kylskåpsdörren. När jag kommer hem vrålhungrig och sliter upp den hamnar ungefär all mjölk på golvet. Vad tycker ni?

Jag utanför vår lägenhet innan vi åt på resturangen


God och enkel vardagsmat

Ledig måndag

Vad underbart skönt det kan vara att va ledig en vanlig måndag. Nu har jag äntligen fixat mina naglar igen. Dom blev väldigt fina och långa. Har ganska svårt för att skriva på tangentbordet nu, det är inte lätt när det är svårt. Nu ska jag go och lägga mig och läsa min bok. Är trött eftersom jag hade ont i magen igen och sov dåligt. Sen ska jag och älsklingen kanske gå ut och äta eftersom all mat är slut här. Hoppas ni mår bra!


Naglar

Nu ska jag stressa iväg och fixa naglarna! åh va kul det ska bli!!

Rehab och annat

Nu sitter jag här och har precis tränat, känns väldigt bra trots att min kondis ligger på 0 och det mest blir rehabträning för mitt knä. Men jag blir iallafall så mycket piggare och gladare av det.
Gårdagen blev väl inte direkt som planerat. Emma, Julia och Emmas kompis från australien som jag inte lärde mig namnet på kom hit runt halv 9. Efter ett glas rosé fick jag ont i magen och mådde inget vidare. Det slutade med att jag stannade hemma och dom andra gick ut, typiskt.
Nu ska vi snart iväg till tullinge och träffa Jonathans familj. Rasmus ska självklart följa med, som idag totalvägrar maten eftersom vi inte har något gott kött o ge honom. Bortskämd liten söthund!
Jag tittar just nu ut och undrar vad som hände med solen? Skulle sitta fint med lite solstrålar!!


Bilder från Thailand, vi var där 7- 29 juni. Underbart!





Mätt och belåten

Nu har vi precis ätit lövbiff med pasta och tsatsiki. Jonathan borstar tänderna, kan bero på att jag ääälskar vitlök och har lätt för att överdosera.. Efter städningen gick jag och Rasmus till kronobergsparken. När vi kom hem blev Rasmus inte glad för sin mat med kalkon. Han stod och stirrade surt ett tag innan han åt. Han föredrar nämligen entrecote. Nu ska jag hoppa in i duschen, om en timme kommer Emma & co, vi ska ta några glas här innan vi går ut. Ha det bra så länge!











Städar

Håller på och städar lägenheten medans Jonathan jobbar. Deet börjar bli riktigt fräscht faktiskt! Snart ska jag ta en lite promenad med Rasmus igen, laga middag o sen träffa Emma och några andra för utgång.
Ni som läser min blogg får jättegääärna lämna en liten kommentar, har sett att det faktiskt är några! Det är alltid roligare när man får lite respons. Ska fortsätta med röjstädningen återkommer lite senare! Kram på er


Hemma

Igår kom vi hem från blekinge och mormors 80års kalas :) Det blev en trevlig och kort liten visit.
När vi åkte hem från blekinge tog vi med Rasmus, min familj hund, som vi ska passa medans mamma, pappa och min lillebror Henrik är på mallorca. Det är skönt med lite sällskap när Jonathan jobbar!
Här kommer lite bilder från trippen till blekinge:

Kusin Lisa och jag hemma hos henne 


Jonathan, Jessika och jag på utkiken


Jag och min Jonathan på mormors middag


Kusin Joakim och jag på utestället "nivå" i blekinge


Kusiner på utkiken


Måndag morgon

Helgen som var gick fort. I fredags kom Jossan och Fredrik över till oss, vi sjöng singstar och spelade pictunary. Det var himla roligt när man skulle rita "svininfluensan" eller "the hills tjejerna". På lördagen kom mormor, mamma och pappa över på dagen så jag bakade en blåbärspaj till dom. Senare på kvällen åkte jag och Emma hem till Anna, där satt vi lääänge och det blev en hel del glas vin. Vi fick även sällskap av Joels gulliga mamma. Rätt som det var blev klockan halv 12. Vi hamnade på mosebacke och var där några timmar.
Sen åkte jag till hötorget och mötte upp min älskade som befann sig på kungsgatan. Vi hade mycket roligt påvägen hem då vi hittade en cykel och inte behövde gå hela vägen hem till kungsholmen!
På söndagen var jag ensam eftersom Jonathan jobbade hela dagen. Det blev storstädning och hembakad pizza, mmm!
Bilder från helgen kommer senare.

Nu sitter jag och äter blåbärsgröt & dricker kaffe. Ska till jobbet snart och jobbar heeela dagen till stängning!


BLOGG!

Jag heter Anna och har bestämt mig för att blogga. Vilket jag faktiskt har gjort förut, med mindre lyckade resultat. Hoppas på bättring och en drivkraft att göra det jag nu har bestämt mig för.
Jag och min älskade pojkvän Jonathan bor i en tvåa på kungsholmen. Jag har sedan november jobbat på en förskola som heter parkstugan i sollentuna, där jag nu bara har några få veckor kvar. Till hösten blir det plugg, ska bla läsa MaC för ett senare i livet ha möjlighet att gå en ekonomiutbildning.
Det var lite om mig återkommer snart igen!
/A