Uppe med tuppen!

Ja nästan iallafall. Idag vaknade vi redan klockan 8! Skönt att vara uppe tidigt.
Filmen var superbra igår. Den är ett måste! Båda filmerna och alla tre böckerna (har iof inte läst den tredje så kanske inte ska yttra mig om den hehe) har intressant och spännande handling, och rollkaraktärerna är perfekta. Gå och se den på en gång vettja!
J sitter och spelar FIFA. Jag ska snart kila iväg för att köpa ägg och sylt, sen blir det pannkakor :)
Ikväll ska vi träffa Fredde, Jossan och Henning. Vi ska hem till mina föräldrar där min bror har halloweenfest. Spännande?
Nu kurrar magen, hörs snart igen. Kram på er och njut av helg!

Mätt och belåten

Mmmm har precis ätit någon slags chilichicken med pommes på O'Learys. Gott gott! Om en timme ska vi gå, eller rättare sagt ta tunnelbanan till sergel. Lite för kallt för att promenera, hua! Sen bli det flickan som lekte med elden för hela slanten. Och en del popcorn!
Glad fredag där ute!!!!
ps. har hittat en kamera på datorn :)) ds

FREDAG

Idag är det fredag, helgen står och knackar på dörren ;) Inte för att jag är i stort behov utav att vara ledig. Men det är sådan härlig stämning när helgen är på ingång.
Idag har jag städat och röjt runt här i lägenheten. Sett två avsnitt av.. taddaam.. prison break! Och nu har jag precis gjort hår- och ansiktsmask och tagit en varm dusch! Nu ska jag bara fixa mig i ordning, sen bär det iväg till "stan" (jag bor ju faktiskt redan i stan) för att hämta ut min kamera och biobiljetter till ikväll. Jag och J ska gå på "flickan som lekte med elden".  Mysigt mysigt!

Gårdagen

Jag började dagen med min kärlek och två koppar kaffe. Efter att han kilat iväg till skolan gjorde jag smoothie och fixade i ordning mig.
mmm

Sen var som sagt jag och mamma varit på sturebadet. Vi fick 50 minuters SPA-massage, det var så skönt och avslappnande. Kändes mer som läkande än att jag skulle bli sjukare. Efter massagen bastade vi och tog lång tid på att göra oss i ordning. Sedan mötte vi pappa och åt på en resturang i sturegallerian.
mmm
Efter lunchen hann jag och mamma självklart med lite shopping. En perfekt dag helt enkelt :)
Jag fick med mig en del behövligt hem:) ; Bruna stövlar att ha till vardags, ridtights, jeans och randig tröja i spets.
<3<3<3
Hoppas ni alla mår bra. Nu är det SNART helg så kämpa ut sista arbetsdagen :) KRAAM

struligt

Kan inte ladda upp bilder det tar så lång tid, och ibland funkar det inte ens. Så gårdagens inlägg får ni lite senare!

Hihi

J glömde resterna av tacopajen hemma!  Lucky me ;)
Hinner jag med ett avsnitt prison break? Förmodligen inte eftersom att jag ska gå om en timme...

Idag ska vi unna oss

God morgon! Idag ska min mamma bjuda mig på sturebadet. SPA-massage och sen sen lunch. Underbart! Har varit sjuk nu i några dagar så var lite rädd att jag inte skulle kunna gå på massage, det ska tydligen förvärra/dra igång om man har en förkylning i kroppen. Men nu är jag på bättringsvägen, har bara lite ont i halsen och är snuvig på natten. Hoppas inte att jag går dunderförkyld därifrån iallafall.
Från och med idag ska jag börja lägga upp bilder. Det lovar jag. Det ser så tråkigt ut i bloggen annars. Kan börja med en bild på fina Ville från när jag träffade honom i måndags;
Hoppas alla får en fin höstdag (snart november=vinter??).
KRAM

Tacopaj

Jag har precis gjort degen till en tacjopaj. Kommer bli gott! Nu ska jag kila iväg till vårt coop för att köpa köttfärs och tomater.
Hoppas ni har en bra tisdagskväll!

tisdag

Sitter nyduschad i soffan och har precis sett två avsnitt av prison break. Jag vet att jag är lite sent ute ;) Men nu när jag bara är hemma var det dags för en ny serie. Och varför inte ta någon som garanterat är bra. Sen är ju frågan varför jag inte redan sett den.
Nu ska jag göra mig i ordning för snart kommer Britta hit. Vi ska gå och luncha på pizza hut. Får se om det blir pizza. Eftersom jag är lite sjuk har jag inte så jättebra aptit.
Igår var jag i Sollentuna för att skriva ut lite papper. Ville växer som bara den och har blivit en mycket busig liten hund. Blir så glad av dom. Fina vovvarna!

Pasta är gott

Nu har jag varit och ätit pasta med Jossan! Det var mycket gott!
Trevlig kväll

Oh happy day

Nu har jag varit vaken i en halvtitmme. J gick precis till jobbet. Vi hann faktiskt dricka kaffe ihop denna morgon, det är så mysigt. Idag är det en riktig höstdag. Det ligger ett grått dis över vår huvudstad och löven är vackert färgade. Idag är en bra dag!

Snart ska jag göra mig i ordning och åka till mamma& pappa i Sollentuna för att skriva ut lite CV. Sen ska jag till stinsen och se om det finns några jobbmöjligheter. Vid 16 ska jag på arbetsintervju, wish me luck!
Klädsel blir nog jeans med kavaj. Lite lagom sådär.
Efter min arbetsintervju ska jag försöka hinna till elgiganten och tjata lite angående min kamera som tar väldigt lång tid på sig. Sen ska jag och Jossan mötas upp för att äta något gott. Kanske blir det även ett glas vin?
Dags för mig att sätta fart. Hoppas ni alla där ute är pigga och glada! Tänk positivt denna gråa dag. KRAM

 


Ledig

God morgon! Idag är jag ledig vilket är mycket skönt. Sitter och kollar på nyhetsmorgon på 4an.
Idag ska jag ut och söka jobb, om jag får igång skrivaren så jag kan skriva ut mitt CV.
Usch såg precis på nyheterna att två föräldrar haft "hårda" uppfostringsregler för sina barn och straffat dom med slag med hårda föremål och stuckit dom med knivar. Fy sjutton vad ledsen jag blir av att höra sådant. Vissa (tyvärr många) borde inte skaffa barn.
Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sen blir det gym och solning, skönt! Hoppas mitt hår bleks lite. Jag färgade det i fredags. Det var tänkt att det skulle bli mörkblontslingat men resultatet blev ljusbrunt skiftande i rött. Det är väl inte direkt fult, men INTE vad jag räknade med.
Kram

Söndag

Hej på er :)
Idag vaknade jag halv 11 fast klockan var bara halv 10..skönt!! Vi hade en lugn morgon här på klippan och sen åkte Jonathan till jobbet. Jag somnade om och sov till efter klockan 2. Var fortfarande helt slut efter hp. Sen åkte jag till Moa och så gick vi en promenad där. Sen åkte jag hem igen och lagade chili con carne, muuums blev det. Nu sitter vi här o slappar igen i vår soffa.
Min kamera är på lagning, lovar att börja lägga upp bilder så fort den är tillbaka!

Hemma och pustar ut. Men bara för en liten stund.

Idag är det högskoleprov.. Det är väldigt energikrävande så jag är hemma på lunchrasten o slänger i mig lite mat.
Just nu sitter jag och väntar på att min käre vän kaffebryggaren ska koka färdigt. Sen iväg till affären för att köpa socker o kolhydrat i alla möjliga former för att klara av de två återstående blocken.

KRAM på er


Fredagsmyyyys

Nu sitter jag och min älskling och kollar på idol med varsin dator i knät, haha! Idag kom nämligen vår nya macbook och den är sååå fin, och sjukt grym!



Bloggilogg

Japp. Jag är sämst :) Men nu ska jag och min kära man köpa en mac + att jag har fått en iphone. Och då måste jag blogga. right??